Welkom op onze website

Reinhold, Agnes en kids

Fibaro lua codes 

Op deze pagina vind je een paar verschillende LUA scenes en codes. Maar ook een paar simpele codes om te gebruiken in andere scenes. Heeft u zelf een scene nodig u kunt altijd contact met mij opnemen misschien kan ik helpen er een te maken. Of u heeft er zelf een gemaakt maar krijgt hem niet goed werkend kan ik er even naar kijken of ik de fout kan vinden.

Bij beweging lampen aan


De scene voor verwarming heb ik als voorbeeld, als je deze wilt gebruiken moet je veel aanpassen en is misschien niet handig. 

Bediening voor verwarming


Ook heb ik een leuke scene voor rgb led verlichting. Deze heb ik niet zelf gemaakt maar is wel leuk. Dit is een scene wakeup lights, de led lampen gaan langzamerhand veler branden en verandert ook van kleur.

Wakeup lights
 
E-mailen
Bellen