Welkom op onze website

Reinhold, Agnes en kids

Gezins bezigheden 

Ook doen we met ons gezin natuurlijk ook veel leuke dingen. 

Maar soms natuurlijk ook wel minder leuke dingen zoals zorgen met elkaar dat we het huishouden doen en samen het eten koken en ook natuurlijk ook de honden uitlaten, en het laatste moet dan ook in weer en wind.

Ook doen we veel leuke dingen samen zoals in de weekenden doen we geregeld spelletjes met een hapje er bij. Maar ook uit eten samen vinden we natuurlijk ook gezellig en heerlijk om te doen. 

Maar ook dagje winkelen als we weer toe zijn aan nieuwe kleding voor de zomer of winter, of zomaar omdat we dit leuk vinden om met elkaar te gaan doen.

Maar ook gezamelijk op vakantie doen we ook. Zo zijn we in de zomer van 2022 samen naar Orlando in Florida geweest, dit was een onvergetelijke vakantie(zie pagina Florida vakantie 2022). Alleen nu de kinderen ouder worden gaan ze toch een beetje meer hun eigen weg, zoals in het weekend met vrienden op stap of op vakantie.

Ook hebben we een gezamenlijke photoshoot met ons gezin gehad, je ziet hier op de website verschillende foto's voorbij komen. Hier op onze website staan wat foto van deze shoot maar deze is nog uit 2020 en hier staat onze hondje Cloudy nog op die zoals op een andere pagina onze honden staat vermeld is zij helaas en met veel verdriet overleden.
 
E-mailen
Bellen