Welkom op onze website

Reinhold, Agnes en kids

Huisautomatisering 

Voor ons huis maken we gebruik van het Fibaro domotica systeem. Met dit systeem is het gemakkelijk om verlichting en zonnewering via een app te bedienen. Ook is het gemakkelijk om doormiddel van programmering verlichting en zonnewering automatisch te laten bedienen. Maar de mogelijkheden zijn enorm. 

Wij gebruiken ook het Fibaro systeem voor alarmering. Hierbij hebben we verschillende rookmelders in huis en CO melders maar ook water lekkage melders. Ook maken we gebruik van raam/deur contacten en beweging melders.

Ons verwarming draait ook op Fibaro en elk vertrek is onafhankelijk van elkaar te bedienen. Elk vertrek heeft zijn eigen thermostaat en is ook via de app te bedienen. 

Er zijn lampen die aan gaan doormiddel van beweging of bij open gaan van deuren, ik heb dit gemaakt met een Lua scene en heb deze als voorbeeld op mijn site gezet in de link hieronder. Ik wil in de toekomst nog meer voorbeelden van verschillende codes hier neer zetten.

Fibaro lua scenes


Ook maken we in en om ons huis gebruik van een Reolink camera beveiliging systeem. Er draait een recorder 24/7 met 6 camera's, deze heb ik zowel voor thuis als achter thuis maar ook in huis. Reolink is in prijs een niet te duur systeem maar levert zowel overdag als in het donker een goed en duidelijk beeld. 


Ook maken we in ons huis gebruik van google nest voor overal in en om het huis muziek te luistern en om overal TV te kunnen kijken maken we gebruik van google chromecast zijn we op geabonneerd bij verschillende streamings diensten.

 
E-mailen
Bellen